Ponyclub De Gele Rijdertjes is op zoek naar hulp!

By | Ponypraat

Ponyclub De Gele Rijdertjes is dringend op zoek naar hulp bij  het buitenzetten van onze lieve pony’s en is op zoek naar een gediplomeerde instructrice/instructeur voor groepslessen.

De Ponyclub is gevestigd in het Ruitersportcentrum aan de Dijkstraat 4 in Bemmel. Wij maken rijlessen mogelijk voor kinderen vanaf 7 tot 18  jaar en bestaan geheel uit vrijwilligers (met uitzondering van instructie). De verzorging van onze pony’s wordt voornamelijk door de kinderen gedaan. Omdat de kinderen doordeweeks naar school moeten, kunnen zij de pony’s niet dagelijks naar buiten zetten. Wanneer het ook maar even mogelijk is, willen we onze pony’s lekker buiten laten lopen in onze weides. Zij vinden het heerlijk en worden er heel ontspannen van en dat is weer goed voor onze ruitertjes tijdens de les.

Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen onze pony’s ‘s morgens buiten te zetten in de naastgelegen weides. Het binnenzetten doen de kinderen zelf als ze uit school zijn.

Dus heeft u één of meer dagen in de week tijd en vindt u het leuk om met pony’s om te gaan, meld u zich dan alstublieft bij ons. Onze pony’s en kinderen zijn u erg dankbaar.

Ook is de Ponyclub op zoek naar een gediplomeerde instructrice/instructeur voor de groepslessen. Het niveau van de ruitertjes is van beginners tot gevorderd.

Het gaat om 4 tot 6 uur in de week. Groepslessen worden gegeven op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Uiteraard kunnen de dagen in overleg.

Als u interesse heeft in het buitenzetten of in de functie instructrice/instructeur kunt u contact opnemen met Juliette Bouwman.

In een nieuw jasje gestoken

By | Ponypraat

De website is in een nieuw jasje gestoken. Volg vanaf nu jouw favoriete Ponyclub de Gele Rijdertjes op de voet. Informatie over lessen, verzorgers, wedstrijden en de pony’s staan er allemaal op.

Bij Ponypraat vind je de laatste nieuwtjes en zo is er een Smoelen & Snuitenboek.

Binnenkort zullen ook Facebook & Instagram geüpdatet worden. Dus volg De Gele Rijdertjes alvast, dan ben je meteen op de hoogte!

Website & foto’s door:

Design by Benedicte