Skip to main content

Wedstrijd: 17 en 31 maart 2019

By februari 25, 2019Ponypraat

Hallo Gele Rijdertjes en ouders/verzorgers!

Zoals jullie weten staat op 17 en 31 maart 2019 de tweede onderlinge wedstrijd van dit seizoen gepland. De startlijsten staan vandaag of morgen op de website.

Vanaf nu worden de startlijsten niet meer aangepast, tenzij er calamiteiten zijn zoals ziekte of problemen met een pony.

Mochten er toch onverhoopt nog wijzigingen zijn, dan staat er op zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd een aangepaste startlijst op de website. Check de website dus nog even voor de wedstrijd!

Nieuwe proeven

Vanaf deze wedstrijd gebruiken wij de nieuwe KNHS proeven. Deze zijn binnenkort te vinden op onze eigen website. Je kunt ze ook vinden op de website van de KNHS. De indeling is iets anders dan je gewend was. Onder de Bixie KNHS proeven staan de Bixie en de A2 proeven. Onder de KNHS proeven kun je de B, L1 en L2 proeven vinden.

Deze wedstrijd rijden we de volgende proeven:

Bixie > Bixie AA proef 1

A2 > Bixie B1 proef 5

B > B proef 3

L1 > L1 proef 7

Belangrijk

  • Kijk goed of je moet op- en/of afzadelen. Zorg dat je op tijd bent voor de wedstrijd. Zeker een half uur voordat je moet rijden als je niet hoeft op te zadelen, en zeker 3 kwartier voordat je moet rijden als je wel moet opzadelen.
  • Haal eerst je startbewijs (kosten € 5,00) op bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine (boven in de manege). Zonder startbewijs mag je de bak niet in.
  • Is dit je eerste wedstrijd? We leggen je alles uit wat je moet weten. Kijk ook even op de website voor informatie. En er is altijd wel iemand die je kan helpen met opzadelen.
  • Luister naar de ringmeester als je de bak in gaat!

Kantine

De kantine is open voor iedereen die wil komen kijken. Achter de bar verkopen we koffie, thee en limonade, andere dranken, broodjes en lekkers.

We verkopen ook tweedehands ruiterkleding en -laarzen en andere spulletjes in de kantine. En er zijn clubtruien te koop.

We zien je graag bij de wedstrijd!

Nog vragen? Dan horen we dat natuurlijk ook graag, via de mail of via 06-30285922.

Groet, Desirée

Wedstrijdsecretariaat Ponyclub De Gele Rijdertjes