Minne & Tom

Hallo ik ben Minne!
Eén van de verzorgsters van Tom. Ik zit op het Notre dame en ik woon in Lent. Ik ben 14 jaar en verzorg Tom nu bijna 2 jaar. Ik rij nu 7,5 jaar paard. Mijn hobby’s zijn (natuurlijk) paardrijden maar ik dans ook nog meerdere keren per week. Tom is heel lief in de stal, maar tijdens het rijden wat ondeugend. Ik hoop dat ik hem nog lang kan blijven verzorgen.

Marith & Sanne

Hoi, ik ben Marith!

En ik ben 12 jaar. Ik heb een verzorgpony Sanne. Ze is 27-05-2008 geboren. Het is een merrie tinker. Ze is heel lief, leuk, grappig en kijkt vaak blij. Vooral als je een koeien geluid opzet. Maar kan soms wel de andere kant op schieten. Sanne rijdt heel fijn, maar voltes in de galop moet ze nog wel leren. Ze kan ook heel goed springen, haar maximale hoogte wat ze kan omdat ze een tinker is en best wel dik is 80 cm. Zelf is ze ongeveer 1,45 m hoog.

Maartje & Bert... nu: Vita!

Hoi,
Ik ben Maartje en ben 12 jaar. Ik zit op het Citadel college in de 1e. Ik verzorg Vita ze is heel lief, leuk, en kan heel veel van haar leren maar zij ook van jou. Ik verzorg Vita nu 2 weken ze is ook nog niet heel lang op onze manege. Verzorgen vind ik heel leuk want je krijgt een band met je pony en je leert ook heel veel nieuwe mensen kennen.
Voordat ik Vita verzorgde heb ik 1,5 jaar Bert (de foto is van mij en Bert) verzorgd. Vita vindt alles wel leuk, van springen word ze wel iets drukker van. Voor verzorgen moet je allemaal klusjes doen maar je krijgt er 1x extra rijden voor terug. Ik vind het heel leuk.

Jade & Gentle

Hoi, ik ben Jade!
Ik ben 12 jaar oud, en ik zit op het OBC in Bemmel. Paardrijden is mijn enige hobby en ik doe het het liefst elke dag. Mijn verzorg pony is Gentle. Gentle is een super lieve, vriendelijke en ondeugende pony. Hij is nu 12 jaar oud en is op 12 september 2006 geboren. Hij houdt heel erg van buitenritjes en een sprongetje vindt hij ook leuk. Hij kan best wel heet worden met springen maar hij blijft betrouwbaar. Ik vind het verzorgen van hem super leuk en besteed er veel tijd aan. Ik hou super erg van Gentle.

Saskia & Bert

Hoi,

Ik ben Saskia en ik ben de verzorgster van Bertje. Ik ben 14 jaar oud en ik verzorg hem nu iets meer dan 1 jaar. Daarvoor heb ik andere pony’s verzorgd: Lucky, Brownie en Gentle. Ik rijd nu al iets langer dan 6 jaar en ben al 4 jaar verzorgster. Ik vind het verzorgen heel leuk omdat ik zo beter met Bertje kan rijden en dingen met hem kan oefenen die hij lastig vindt. Ik hou heel veel van hem en vind het heel leuk om hem te verzorgen! En om hem aan de teugel te laten lopen en zijn manen in te vlechten. Hij is heel lief en is bijna altijd braaf!

Olivier & Gentle

Hoi ik ben Olivier!

Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 van de Borgwal. Ik ben verzorger van Gentle, een vos kleurige D-pony hij is 12 en kan goed springen maar af en toe wil hij nog wel eens weigeren. Buiten ritjes vindt hij ook super leuk. En zwemmen kan hij als de beste, ik vertrouw dan volledig op mijn lieve pony!

Jade heeft Gentle geleerd om kusjes en voetjes te geven. Hij doet dat ook bij mij! Het is echt geweldig om met hem te knuffelen.

Fleur & Floran

Hoi, ik ben Fleur!

De verzorgster van Floran. Ik ben 12 jaar en zit al 5 jaar op paardrijles bij de Gele Rijdertjes. Van kleins af aan wilde ik al dolgraag een eigen pony. Toen ik 10 jaar was, mocht ik van mijn ouders een verzorgpony en ben ik voor Floran gaan zorgen. Floran is superlief en dat hij af en toe bokt vind ik grappig. In de stal geeft hij mij ook vaak kusjes en als beloning krijgt hij dan een wortel. Het is fijn om na schooltijd lekker naar de manege te gaan, Floran vaak te zien en hem dikke knuffels te geven!

Carmen & Sjef

Hallo, ik ben Carmen Rijcken.

Ik ben 12 jaar oud en ik zit op de Pius x in Bemmel. Ook ik verzorg Sjef. Ik doe ook nog tennis. Maar ik ben natuurlijk het meest bij Sjef! Ik verzorg hem 3/4 dagen in de week. Ik kan heel veel rust bij hem zoeken en hij heeft echt een heel lief karakter!! Hij wil graag dingen goed te doen! Eerder verzorgde ik Ronny maar onze band brak een beetje door en met Sjef werd hij alleen maar sterker!!

Nina & Sanne

Hoi ik ben Sanne en ik ben de verzorgster van Sanne.

Mira & Sjef

Hallo, ik ben Mira.

Ik zit op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen en ik ben dol op wiskunde. Ik ben bijna dagelijks op de Ponyclub en verzorg met heel veel plezier Sjef.

Lieke & Twister

Hoi, ik ben Lieke.

Chantal & Witje

Hoi, ik ben Chantal.

Lieke & Turbo

Hoi,
Ik ben Lieke en ik ben 12 jaar oud. Ik ben de verzorgster van Turbo. Ik verzorg hem nu al een paar maanden en hij is zo’n leuke lieve pony! In het begin was Turbo erg druk en deed hij zijn hoofd heel erg de lucht in. Hij doet het nu wel wat minder, want we zijn hem aan het leren dat hij aan de teugel gaat lopen. Hij is verder super lief en braaf. Hij is soms ook een beetje aan het uitdagen. Bijvoorbeeld als je aan het stappen bent dan stopt hij soms, maar verder luistert Turbo super goed maar ondeugend zijn hoort er ook soms bij. Eerst verzorgde ik Monchou en Pepper, die zijn jammer genoeg weg maar nu heb ik er een super leuke pony voor terug! Ik hou echt heel veel van Turbo. Hij is gewoon een top pony.

Bo & Ronny

Hoi, ik ben Bo en ik ben de verzorgster van Ronny.

Ik vind het heel erg leuk om verzorgster te zijn van Ronny. Hij is super lief en lekker snel. ❤❤❤

Het leukste van het verzorgen dat je mag helpen bij activiteiten. Bv: de Ponyspeldag of het poetsdiploma. Iedereen is heel behulpzaam en aardig☺☺☺.

Eefje & Tom

Hoi, ik ben Eefje en ik verzorg Tom.

Elisa & Victor

Hoi, ik ben Elisa en ik verzorg Victor.

Zoë en Victor

Hoi ik ben Zoë. Ik ben 14 jaar en mijn verzorg pony is Victor. Ik verzorg Victor al bijna 5 jaar. Victor is 16 jaar en een kruising appaloosa x kwpn. Hij is heel braaf maar soms een beetje eigenzinnig. Hij is super goed in springen, dressuur en buitenritten en dat vind hij ook heel leuk! En ik ook! Victor is al bijna 13 jaar bij ons op de manege.