Skip to main content

Beste ruiters en ouders/verzorgers,

De 3e en laatste dressuurwedstrijd van dit seizoen komt er aan!

De inschrijflijsten hangen vanaf 20-04-2019 op het prikbord achter in de manege.

Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 2 en 16 juni 2019. We willen alle ruiters van harte uitnodigen om mee te doen!

Je kunt je inschrijven tot en met zaterdag 3 mei 2019. Iedereen die het poetsdiploma heeft gehaald, mag meedoen met de wedstrijden. Overleg bij twijfel over de klasse waarin je rijdt, of op welke pony je het beste kunt rijden, met je instructrice.

Je mag 2 pony’s opgeven waar je graag de wedstrijd op zou willen rijden. Om de pony’s niet te overbelasten op de wedstrijddag, maken wij vervolgens een verdeling wie op welke pony rijdt.

Je kunt alleen op een eigen pony rijden, als dit de pony is waarop je ook in de les rijdt.

Alleen als het echt niet anders kan, kun je aangeven dat je maar op 1 dag kunt rijden.

Geef dan duidelijk aan op welke dag dat is. Het maakt een goede verdeling over de 2 dagen voor ons lastiger, dus doe dit alleen als het niet anders kan.

De kosten voor het meedoen aan de wedstrijd bedragen € 5,00, te betalen op de dag van de wedstrijd bij het afhalen van je startbewijs, in de kantine boven in de manege. De kantine is tijdens de wedstrijden open. Je kunt hier iets drinken of eten, en je ouders of andere belangstellenden die komen kijken natuurlijk ook. De wedstrijd is vanuit de kantine te volgen.

Aan het eind van de dag vindt de prijsuitreiking plaats. Dit keer sluiten we ook het wedstrijdseizoen af met de bekendmaking van de kampioenen van het clubkampioenschap.

De startlijst staat uiterlijk op zaterdag 18 mei 2019 op de website. Dan weet je hoe laat en op welke pony je rijdt, en of je moet opzadelen. Nadat de inschrijving gesloten is, wordt de startlijst niet meer gewijzigd (calamiteiten zoals ziekte daargelaten). Check op de zaterdag voor de wedstrijd nog wel even de website. Daar vind je de eventueel herziene startlijst, mochten er onverhoopt nog wijzigingen zijn.

Meer informatie over de wedstrijden komt ook op de website te staan. Daar kun je binnenkort ook de kledingvoorschriften en een beschrijving van de verschillende proeven vinden.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Dat kan via desiree.willemsen@hetnet.nl, of via 06-30285922.

 

Groet,
Wedstrijdcommissie Ponyclub De Gele Rijdertjes

Mignon en Desirée