Skip to main content

Oproep: assistentie gevraagd voor het organiseren van de ALV

By september 6, 2021Ponypraat

Wie kan mij helpen bij het organiseren van de ALV in oktober? Ik verwacht dat het een paar uurtjes per week kost de komende 2 maanden (inwerken, uitnodigingen, agendapunten helpen voorbereiden, notuleren op de vergadering, etc.). Je zal met namen met mij samenwerken maar uiteraard ook met de andere bestuursleden en commissies.

De achtergrond: Doordat Sandra (onze voormalige secretaris) helaas haar functie heeft moeten neerleggen (persoonlijke reden), hebben we al een tijdje handjes (tijd) te kort, zeker voor het organiseren van een ALV. En we willen juist een uitgebreide ALV houden (eindelijk!) en ook een gezellige borrel houden na afloop. Dat kost tijd om dat netjes voor te bereiden en de huidige bestuursleden zitten momenteel al op 8 uur of meer per week aan ponyclubzaken. En het mag geen verbazing zijn dat ik hoop dat dit eenmalige klusje naar meer smaakt en dat dit een opstapje is naar de rol van secretaris van onze club! 

Ook als je andere taken / klusjes wilt doen, neem even contact op zodat we kunnen bespreken hoe we dat kunnen regelen (wel/niet bestuur, combinatie /splitsen van taken, etc). Bedenk ook dat in 2022 de bestuurstermijn afloopt van de huidige bestuursleden en dat er dus nieuwe bestuursleden nodig zijn. Het oppakken van onderstaande klusjes kan een mooie manier zijn om kennis te maken en ‘erin te groeien’. 

  • Communicatie: verzorgen van de nieuwsbrief, bijhouden van de website en sociale media
  • Ledenadministratie: communicatie met nieuwe en bestaande leden en beheren van de ledenadministratie
  • Bar: coördinatie van de bar, bardiensten draaien bij activiteiten, voorraad beheer, inkoop, organiseren van feestjes
  • Klussen, onze ‘Bob’s’ en ‘Wendy’s’: coördineren van klussen, uitvoeren van klussen (bv. Schilderen, omheining repareren)
  • Onderhoud: routinematig onderhoud van de manege zoals wekelijks slepen, wekelijks vuilnis aan de straat, etc.
  • Sponsering: uitzoeken van sponsormogelijkheden, ANBI aanvraag verzorgen, zoeken naar sponsors.

Met hartelijke groet, mede namens de andere bestuursleden en vrijwilligers,

Matthijs Zaal, voorzitter ponyclub De Gele Rijdertjes

0611239263