Skip to main content

Weekend 30 juli – 1 augustus

By juli 27, 2021Ponypraat

Beste leden van Ponyclub de Gele Rijdertjes en Rijvereniging Bemmel,

Komend weekend 30-07-2021 tm 01-08-2021 zal er, zoals al eerder is aangegeven,  op het Ruitersportcentrum door een externe partij een clinic weekend georganiseerd worden.

Dit betekend voor jullie als leden dat er wat tijden zijn waar rekening mee gehouden moet worden m.b.t beperkte toegankelijkheid van de binnenbak.

De buitenbak zal wel ten alle tijden toegankelijk blijven, alleen de longeerbak niet.

·         Woensdag ochtend komt de glazenwasser. Wanneer hij aan de buitenkant van de ramen aan de bakzijde bezig is, kan hiervan met rijden hinder worden ondervonden.

·         Vrijdag zal de binnenbak bezet zijn van 10.00 tm 19.00 uur. Hierna zal de bak weer vrij toegankelijk zijn, zij het met een afzetting aan de kantine kant waarachter stoelen geplaatst zullen worden.

·         Zaterdag zal de binnenbak bezet zijn van 09.00 tm 18.30 uur. Na 18.30 is de binnenbak weer vrij toegankelijk, met bovenstaande beperking.

·         Zondag is de binnenbak bezet van 08.00 tm 18.15 uur. Hierna eindigt het clinic weekend, en zal de binnenbak, op wat opruim werkzaamheden na, weer vrij toegankelijk zijn.

Ivm de huidige corona situatie zal de clinic helaas niet open gesteld zijn voor publiek.

Tot onze spijt kunnen we daarom ook niet onze leden uitnodigen en gezellig de kantine openen. 

Sportieve groet,

B & E