Skip to main content

Het nieuwe seizoen is begonnen!

By september 5, 2020september 30th, 2020Ponypraat

Het nieuwe seizoen is begonnen! De lessen zijn weer in volle gang, er zijn veel nieuwe ruiters begonnen met (proef)lessen en de komende weekenden zijn er buitenritten georganiseerd. Vorige week was het al aardig druk op sommige dagen. Gelukkig mogen de Gele Rijdertjes weer op de manege komen, maar ondertussen zijn er nog wel Corona regels van toepassing.
Kortom, tijd om de regels van de Ponyclub en de manege nog eens op een rijtje te zetten. 

Algemene regel van de manege (altijd al geweest): De stallengang en weides zijn alléén toegankelijk voor rijders en stalhuurders.

In de manege en op het terrein van de manege houd je rekening met de veiligheid van mens en dier. Rennen en fietsen in de manege is niet toegestaan. Pony’s kunnen schrikken van harde geluiden, dus houd het rustig! 

Corona restricties op de manege: Ouders/verzorgers/belangstellenden mogen helaas tijdelijk niet in de manege komen. De enige uitzondering is voor de beginners die proeflessen volgen. Zij mogen een ouder/verzorger mee nemen. 

We snappen heel goed dat ouders graag bij de lessen willen kijken. We zijn dan ook aan het zoeken naar een oplossing om jullie de gelegenheid te geven (af en toe) te kijken, terwijl we tegelijk voldoen aan de Corona regels.
Als club zijn we verplicht om deze regels te handhaven. Uiteraard willen we hiermee niet in de problemen komen. 

Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze regels,
laat het ons dan weten!

Hartelijke groet,
Bestuur Ponyclub de Gele Rijdertjes

Bob, Desiree, Matthijs, Sandra, Tessa