Skip to main content

Corona update 29 september: toeschouwers helaas niet meer toegestaan

By september 29, 2020september 30th, 2020Ponypraat

Als gevolg van door de overheid ingestelde maatregelen ingaande 29-09-2020 zijn wij genoodzaakt onze regels inzake het kijken bij lessen wederom aan te scherpen.

Het waren twee fantastische dagen, maar vanaf vandaag zijn er – in ieder geval de komende drie weken – geen toeschouwers meer toegestaan bij de lessen. Ouders en andere belangstellenden mogen voorlopig dus niet in de manege komen. Kinderen kunnen tot de ingang van de stal gebracht worden, afgezet worden op het terrein of natuurlijk zelfstandig komen. Ouders kunnen eventueel buiten wachten op het terrein, maar ook daar gelden de algemene Corona regels. Dus houd afstand van andere volwassenen, kinderen, pony’s en andere gebruikers van de manege. Als je klachten hebt of ziek bent, blijf dan thuis.

We realiseren ons dat veel kinderen en ouders het jammer vinden dat er geen publiek bij de lessen mag zijn. En dat vinden wij natuurlijk ook. We hopen er echter met deze maatregelen aan bij te dragen dat kinderen kunnen blijven sporten en dat we als vereniging open kunnen blijven. Met andere woorden: gezondheid staat voorop.